KOKOUSKUTSU SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN KOKOUKSEEN

Hämeen piraattien sääntömääräinen kokous pidetään 15.6. klo 18 Suomen kasarmeilla 2. rakennuksessa, 2 kerroksessa Hämeenlinnassa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja ryhdytään suunnittelemaan vuoden 2018 tammikuussa järjestettävien maakuntavaalien asioita.

Virallisen kokouksen jälkeen, sään niin salliessa, on ajatuksena jäädä lähistölle picnicille viettämään aikaa ja vapaamuotoisemmin keskustelemaan ja ideoimaan toimintaa.

Saapumisohje

Kokouspaikan osoite on Turuntie 1, mutta autolla sisäänajo on etelämpää Selkäsuonkadun kautta. Rakennus sijaitsee Vuorikatu 22 ja Turuntie 3 risteyksessä. Kauppakeskus Goodmanissa (Turuntien sillan kohdalla) on hyvää parkkitilaa, mutta kasarmialueellakin on yleensä hyvin paikkoja vapaana iltaisin. Useimmat linja-autot kulkevat esim. rautatieasemalta Goodmanin kohdalle puoli kuuden jälkeen.

KARTTALINKIT

Aku Talikka, 040 759 0903, akutalikka@gmail.com vastaa tarkempiin tilaa koskeviin tiedusteluihin tarvittaessa.

Terveisin:

Tiia Löfqvist

Puheenjohtaja, Hämeen Piraatit

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa KOKOUSKUTSU SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN KOKOUKSEEN

KOKOUSKUTSU kuntavaalit 2017

Kuntavaalit ovat jo ovella, viime hetken ehdokasilmoittautumisia otetaan vielä vastaan!

Tähän mennessä kuntavaaleihin on ilmoittautunut ja asetettu ehdolle Hämeessä neljä henkilöä:

Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta, täytä lomake sivun https://piraattipuolue.fi/ehdokkaaksi/ kautta ja laita myös viesti osoitteeseen hame@piraattipuolue.fi

Lopullinen ehdokasasettelu päätetään kokouksessa ma 27.2. klo 18:00.

Tämän jälkeen ei ole mahdollista lisätä ehdokkaita. Kaikkien ehdokaskanditaattien tulee ilmoittautua viipymättä allekirjoittaneelle!

KOKOUSKUTSU

Piraattipuolueen Hämeen piiriyhdistyksen kokous pidetään maanantaina 27.2. klo 18.00 Suomen kasarmeilla Hämeenlinnassa, rakennus 2, kerros 2 c/o TerraTori osk, Turuntie 1.

Kokouksessa päätetään kuntavaalien ehdokasasettelusta sekä ehdokasmaksun suuruudesta.

Kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan Aku Talikalle osoitteeseen aku.talikka@piraattipuolue.fi tiistaihin 21.2. mennessä, jotta hän saa varattua riittävän kokoisen kokoustilan.

Tue Hämeen Piraatteja!

Mikäli haluat tukea piiriyhdistyksen toimintaa ja lahjoittaa yhdistykselle rahaa vaalikampanjan kuluihin, lahjoituksia voi maksaa 9.10.2016-9.4.2017 välisenä aikana Hämeen Piraattien tilille nro FI34 5680 0020 3901 30 viitenumerolla 420172

Vaaliterveisin:

Tiia Löfqvist
Puheenjohtaja, Hämeen Piraatit

tiia.lofqvist@piraattipuolue.fi

Tallennettu kategorioihin Tapaamiset, Toiminta, Vaalit | Kommentit pois päältä artikkelissa KOKOUSKUTSU kuntavaalit 2017

Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi, tue toimintaa!

Hämeen Piraatit paikallisyhdistyksen jäseneksi pääset liittymään helpoiten maksamalla viitenumerolla 20161 jäsenmaksun 20 euroa Hämeen Piraattien tilille nro FI34 5680 0020 3901 30 ja ilmoittamalla tietosi sähköpostilla alla olevalla yhteydenottolomakkeella.
HUOM! Tällä jäsenmaksulla liittyy pelkästään piiriyhdistyksen, ei puolueen jäseneksi.

Piraattipuolueen jäseneksi pääsee liittymään osoitteessa http://piraattipuolue.fi/tue/liity-jaseneksi/

Kuntavaalit 2017 järjestetään 9.4.2017. Mikäli haluat tukea piiriyhdistyksen toimintaa ja lahjoittaa yhdistykselle rahaa vaalikampanjan kuluihin, lahjoituksia voi maksaa 9.10.2016-9.4.2017 välisenä aikana Hämeen Piraattien tilille nro FI34 5680 0020 3901 30 viitenumerolla 420172

Tallennettu kategorioihin Toiminta, Vaalit | Kommentit pois päältä artikkelissa Liity paikallisyhdistyksen jäseneksi, tue toimintaa!

Sääntömääräinen kokous, Ehdokaskokous ja Elomessut

Kokouskutsu: sääntömääräinen vuosikokous

Hämeen Piraattien sääntömääräinen vuosikokous on perjantaina 12.8. klo 17:45 Elomessuteltalla. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. 

Kuntavaalit 2017 ehdokaskokous

Ensimmäinen virallinen ehdokaskokous on perjantaina 12.8. n. klo 18:15 Elomessuteltalla heti varsinaisen kokouksen perään. Tähän kokoukseen olisi hyvä kaikkien kuntavaaleista kiinnostuneiden osallistua, sillä aiheena on mm. ehdokasasettelu ja kaikki muukin tuleviin kuntavaaleihin liittyvän työskentelyn suunnittelu! Olethan siis allekirjoittaneeseen yhteydessä, mikäli ehdokkuus tai muu toiminta vaalien tiimoilta kiinnostaa. Jos olet jo päättänyt hakeutua kuntavaaliehdokkaaksi, niin voit myös käydä etukäteen täyttämässä ilmoittautumislomakkeen

Elomessut 13.-14.8.2016

Elomessuilla mahdollista tutustua Piraattipuolueen ja Hämeen Piraattien toimintaan. Siellä on myös mahdollista aloittaa aktiivinen toiminta ja ehdokastyöskentely tulevia kuntavaaleja ajatellen.

Työ alkaa telttapaikan rakentamisella pe 12.8. noin klo 14. Tarkoitus on saada se valmiiksi hyvissä ajoin ennen vuosikokouksen alkua. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan!

Elomessuista ja vaalityöskentelystä kiinnostuneet voivat jo etukäteen ilmoittautua allekirjoittaneelle. Näin voimme tarvittaessa liittää kiinnostuneet jo etukäteen työryhmiimme mm. facebookissa, jolloin tiedonsaanti ja osallistuminen helpottuvat.

Heinäkuisin terveisin:

Tiia Löfqvist

Puheenjohtaja, Hämeen Piraatit

tiia.lofqvist (ät) gmail.com

Huom! Artikkelia päivitetty koskien kokouksien aloitusajankohtaa sekä Elomessuteltan rakentamisen ajankohtaa

Tallennettu kategorioihin Tapaamiset, Toiminta, Vaalit | Kommentit pois päältä artikkelissa Sääntömääräinen kokous, Ehdokaskokous ja Elomessut

Kannattajakorttien keräys käynnissä!

Hyvästä eduskuntavaalimenestyksestä ja yli 25 tuhannesta äänestä huolimatta puolueemme ei onnistuneet saamaan kansanedustajia, joten keräämme uudestaan 5000 kannattajakorttia. Tutustu, täytä ja allekirjoita oma kannattajakorttisi osoitteessa http://allekirjoita.fi/

Täytetyn ja allekirjoitetun kannattajakortin voi Hämeen alueella toimittaa seuraaville yhteyshenkilöille:

Hämeenlinna: Tiia Löfqvist 045 128 2501

Lahti: Pasi Vähämartti 045 310 2348

Hollola: Jari Savolainen 050 590 5453

Kortit voi myös postittaa osoitteeseen Janne Paalijärvi Poste restante 02600 Espoo

Tallennettu kategorioihin Toiminta, Vaalit | Kommentit pois päältä artikkelissa Kannattajakorttien keräys käynnissä!

Uusi hallitus on aloittanut työskentelyn

Hämeen Piraattien syyskokouksessa lauantaina 22.8.2015 Kärkölän kunnantalolla valittiin uusi hallitus. Uuden hallituksen kokoonpano on seuraava:

Tiia Löfqvist Puheenjohtaja Hämeenlinna
Mikko Heikkilä Varapuheenjohtaja Riihimäki
Jari Savolainen Rahastonhoitaja / piirisihteeri
Hallituksen jäsenet Aku Talikka ja Jenny Braithwaite

Tallennettu kategorioihin Toiminta | Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi hallitus on aloittanut työskentelyn

Uusi hallitus valittu, ehdokashaku käynnissä

Hämeen piraatit valitsivat vuosikokouksessaan uuden hallituksen, joka saakin heti tulikokeekseen tulevat kunnallisvaalit.

Uuden hallituksen kokoonpanoksi muodostui seuraavanlainen:

Puheenjohtaja: Mari Palmulehto
Varapuheenjohtajat: Ilari Mäkimattila ja Pasi Palmulehto
Hallituksen varsinaiset jäsenet: Toni Alenius, Mikko Heikkilä, Katri Lagus ja Petri Lagus
Hallituksen varajäsenet: Mikko Salo, Allan Savolainen ja Harry Storbacka

Myös ehdokkaiden etsintä on käynnistetty ja nyt jokaisen piraattien kunnallisvaaliehdokkuudesta kiinnostuneen hämäläisen kannattaakin jo suunnata ilmoittautumaan tästä.

Hämeen piraatit tulevat osallistumaan kunnallisvaaleihin useissa kunnissa, joten rohkeasti mukaan. Mikäli satut asumaan kunnassa, josta ei ilmaannu muita ehdokkaita, saat itse valita haluatko olla ainoana ehdokkaana. Alustava ilmoittautuminen ei ole vielä sitovaa puolin tai toisin, mutta se auttaa meitä kartoittamaan tilannetta.

Hämeen piraattien sivuille sijoitetaan myös pian ilmoittautumislomake, jolla voit ilmoittautua ehdokkaiden tukijoukkoihin tekemään arvokasta työtä.

Tallennettu kategorioihin Toiminta, Uutiset, Vaalit | Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi hallitus valittu, ehdokashaku käynnissä

Stop ACTA Finland mielenilmaus Lahdessa 25.2.2012 kello 14-16

Mielenosoitus pitkään salassa valmisteltua internetin vapautta rajoittavaa ACTA-sopimusta vastaan järjestetään uudestaan, jälleen yhdessä monien muiden Euroopan kaupunkien kanssa.

http://​wiki.stoppacta-protest.info​/Demo_25022012 | http://acta.cwdesigns.de/

Pysäyttäkäämme sopimus Suomessa ja EU:ssa yhdessä! Lahdenseudun kokoontuminen on 14.00 Lahden kaupungintalolla, josta marssitaan 15.00 alkaen Lahden torille.

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Stop ACTA Finland mielenilmaus Lahdessa 25.2.2012 kello 14-16

Lahden tori 6.4.

Ennakkoäänestys alkaa 6.4. ja hämäläiset piraatit jalkautuvat Lahden torille. Nyt ehtii vielä tulla tenttaamaan piraattiehdokkaita kasvotusten. Etsi piraattien teltta ja tule juttelemaan. Paikalla Hämeen ehdokkaista ainakin: Mari Palmulehto, Harry Storbacka, Ilari Mäkimattila ja Juho Rutila.

Tervetuloa!

PS. Lisäksi Lahden Radio haastattelee Juho Rutilaa Orimattilalaisena ehdokkaana samana päivänä klo 11.30.

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Lahden tori 6.4.

Hämeen piraatit Lahden torilla

Sunnuntaina 20.3. jalkaudumme Lahden torille klo 11- 14.

Paikalla on hämäläisiä Piraattipuolueen kansanedustajaehdokkaita. Ainakin Juho Rutila, Harry Storbacka ja Toni Kaskela ovat tulossa.

Tervetuloa keskustelemaan piraatti- tai muusta poliitikasta.

Tallennettu kategorioihin Uncategorized | Kommentit pois päältä artikkelissa Hämeen piraatit Lahden torilla