Sääntömääräinen kokous, Ehdokaskokous ja Elomessut

Kokouskutsu: sääntömääräinen vuosikokous

Hämeen Piraattien sääntömääräinen vuosikokous on perjantaina 12.8. klo 17:45 Elomessuteltalla. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. 

Kuntavaalit 2017 ehdokaskokous

Ensimmäinen virallinen ehdokaskokous on perjantaina 12.8. n. klo 18:15 Elomessuteltalla heti varsinaisen kokouksen perään. Tähän kokoukseen olisi hyvä kaikkien kuntavaaleista kiinnostuneiden osallistua, sillä aiheena on mm. ehdokasasettelu ja kaikki muukin tuleviin kuntavaaleihin liittyvän työskentelyn suunnittelu! Olethan siis allekirjoittaneeseen yhteydessä, mikäli ehdokkuus tai muu toiminta vaalien tiimoilta kiinnostaa. Jos olet jo päättänyt hakeutua kuntavaaliehdokkaaksi, niin voit myös käydä etukäteen täyttämässä ilmoittautumislomakkeen

Elomessut 13.-14.8.2016

Elomessuilla mahdollista tutustua Piraattipuolueen ja Hämeen Piraattien toimintaan. Siellä on myös mahdollista aloittaa aktiivinen toiminta ja ehdokastyöskentely tulevia kuntavaaleja ajatellen.

Työ alkaa telttapaikan rakentamisella pe 12.8. noin klo 14. Tarkoitus on saada se valmiiksi hyvissä ajoin ennen vuosikokouksen alkua. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan!

Elomessuista ja vaalityöskentelystä kiinnostuneet voivat jo etukäteen ilmoittautua allekirjoittaneelle. Näin voimme tarvittaessa liittää kiinnostuneet jo etukäteen työryhmiimme mm. facebookissa, jolloin tiedonsaanti ja osallistuminen helpottuvat.

Heinäkuisin terveisin:

Tiia Löfqvist

Puheenjohtaja, Hämeen Piraatit

tiia.lofqvist (ät) gmail.com

Huom! Artikkelia päivitetty koskien kokouksien aloitusajankohtaa sekä Elomessuteltan rakentamisen ajankohtaa

Kategoria(t): Tapaamiset, Toiminta, Vaalit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.