Vaalisuunnittelua ja kampanjointiasusteita

Tapasimme torstaina 21.10. vaalisuunnittelun merkeissä Riihimäellä. Tapaamisessa käytiin lävitse vaalikampanjoinnista aiheuvia kuluja ja yleisiä tarpeita vaalikampanjointiin liittyen.

Saimme vihdoin näytille Hannu Kaskelan ehdotuksen puolueen ehdokkaiden kampanjointipaidasta. ”Piraattien pelipaitoja” olisi mahdollista hankkia jokaisen vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaille ja se toisi hyvän näkyvyyden kampanjoidessa. Paita erottuu joukosta ja luo tiimihenkeä. Varsinainen kampanjointiaika on talvella kylmällä ilmalla, jolloin piraattiaiheinen t-paita ei ole käytännöllinen. Pelipaita on mahdollista pukea takin päälle.

Tämä on vasta ensimmäinen versio ja mikäli ehdokkaat innostuvat ideasta niin hiotaan ulkoasua vielä lopulliseen muotoon. Paitaan jätetään tila vaalinumerolle, joka lisätään myöhemmin kunhan henkilökohtaiset numerot saadaan.

Kategoria(t): Tapaamiset, Vaalit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.