Mukaan keskusteluun

Keskiviikkona Lahden tapaamisessa kokoontui kymmenen piraattia ja paikanpäällä saatiin paljon mielenkiintoisia suunnitelmia aikaiseksi. Lähitulevaisuuteen on suunniteltu niin leffailtaa, pelipäivää kuin pikkujoulujakin. Nyt onkin tarve saada lisää Hämeen piraatteja mukaan aktiiviseen keskusteluun, suunnitteluun ja toteutusavuksi.

Voit tulla keskustelemaan muiden kanssa muunmuassa PirateNetin #hame irc-kanavalle, mutta vielä helpompi ja vaivattomampi yhteydenpitotapa on rekisteröityä tilaamaan Hämeen piraattien sähköpostilistaa. Jokainen listallaolija voi osallistua keskusteluun tai seurata tilannetta ja etsiä itseään kiinnostavia aiheita. Nyt siis kaikki tilaamaan sähköpostilistaa tästä!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.