Tunnelmia Riihimäen Asematapahtumasta

Sunnuntaina 12.9.  kävimme tekemässä piraattiaatetta ja tulevia eduskuntavaaliehdokkaitamme tunnetuksi Riihimäellä.

Eduskuntapuolueet olivat edustettuina kojuineen, mutta muita eduskunnan ulkopuolisia puolueita ei meidän lisäksemme näkynyt. Piraatit eivät tyytyneet seisomaan pöydän takana piilossa ja odottamassa, vaan lähdimme piraattilippuja heiluttaen kulkemaan ja keskustelemaan ihmisten sekaan. Vastaanotto oli lähes poikkeuksetta positiivista ja näin pääsimme näkymään ja kuulumaan myös niiden ihmisten parissa, jotka eivät surffaile aktiivisesti netissä ja näin ollen eivät meistä vielä olleet kuulleet.

Nyt varmasti koko Riihimäki tietää miltä piraattilippu näyttää, sen verran hyvin se erottui joukosta.

Käveltyämme jalkamme kipeiksi ja jaettuamme mukana olevat esitteet loppuun, poistuimme tyytyväisinä kahville.

Useampi sata ihmistä sai mukaansa Hämeen Piraattien esitteen ja tietoa mm. tekijänoikeuslainsäädännön ja sähköisten palveluiden nykytilasta, sekä siitä miten Piraattipuolue aikoo niissä esiintyviin epäkohtiin puuttua.
Itse opimme paljon siitä miten vastaaviin tapahtumiin kannattaa valmistautua, mitä ihmiset haluavat piraateista tietää ja mihin asioihin tarvitsee panostaa lisää.

Keskiviikkona 15.9. tapaamme jälleen Lahdessa nuorisokeskuksen studioaulassa kello 17-19. Paikalla on myynnissä Piraattipuodin tuotteita. Jokainen kiinnostunut on tervetullut, tapaamisiin osallistuminen ei velvoita mihinkään.
Tule siis mukaan! Kysy, kyseenalaista ja kommentoi!

Kategoria(t): Toiminta, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Tunnelmia Riihimäen Asematapahtumasta

  1. Päivitysilmoitus: Tweets that mention Tunnelmia Riihimäen Asematapahtumasta | Hämeen piraatit -- Topsy.com