Tapaaminen kasisalilla ke 1.9.

Hämeen piraatit kokoontuivat keskiviikkona Lahdessa Sammonkadun nuorisokeskuksella (kasisalilla). Paikalle saapui 7 piraattia, ilahduttavaa oli nähdä myös pari uutta kiinnostunutta.

Keskustelimme muun muassa tulevastasta toiminnasta, eduskuntavaaliehdokkaista ja leffaillan järjestämisestä.  Mitä lähemmäs eduskuntavaaleja mennään, sitä varmemmin Hämeen piraatit jalkautuvat toreille ja tapahtumiin näkymään ja kuulumaan, tuomaan äänestäjille paremman vaihtoehdon kansalaisten vapauden ja yksityisyyden turvaksi. Lisäksi saimme kuunnella ihan ilmaiseksi viereisessä huoneessa harjoitellutta bändiä.

Valvontayhteiskunnan uhkakuvista riitti puhuttavaa ja suunnittelimmekin keskustelupaneelin järjestämisestä aiheesta. Lisääntyvä valvonta ja siihen liittyvä ykstyisyyden menettäminen kun koskettavat aivan jokaista, joten avoimelle keskustelulle aiheen ympärillä on tarvetta.

Jatkossa Hämeen piraatit kokoontuvat aina parittomien viikkojen keskiviikkoisin Lahdessa Sammonkadun nuorisokeskuksen studioaulassa kello 17-19.  Sisään tullaan nuorisokeskuksen c-ovesta.
Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan, vaikka vain katsomaan minkälaista väkeä ne piraatit oikein ovat. Ehdotuksia ja uusia ideoita otetaan ennakkoluulottomasti vastaan.
Kuva Lahden tapaamisesta

Kategoria(t): Tapaamiset, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.